Cronica sentimentală. RĂZBUNAREA ??!!

Este foarte posibil să avem o campioană în premieră absolută! Pe ASTRA Giurgiu. Un fel de Unirea Urziceni de altădată, o singură dată… Cu rădăcini ploieștene, ASTRA, strămutată pe moșia capitalistului de modă nouă, Ioan Niculae, adică mai mult afacerist decât om de afaceri, deci penal, și condusă tehnic de golănașul din Giulești, cu nume cât o poreclă ciufulitoare, se află, exclusiv pe meritul calității mizere a competiției, în… impostura de campioană!
Sigur, o cronică a acestui campionat șchiop, chior, zdrențuros, falimentar și hidos un titlu corect ar suna cam așa: „O campioană ca campionatul!” Cacofonia este chintesența competiției!
Până la definitivarea campioanei – mă aștept la orice, inclusiv la arestarea lui Șumudică, sub presiunea presei probecaliene, cam toată!, la anularea vreunui scor al Astrei, orice, numai FCSB, care nu e Steaua!, să fie campioană! -, mă rezum la constatarea că aseară, Varela și Stanciu au dat impresia că îi plătesc, răsplătesc lui Jiji toate măgăriile spuse și răspândite la adresa lor! A fost răzbunarea echipei pe staff-ul echipei!? Pe patron, pe Meme Stoica, huliganul penal al fotbalului autohton, pe Prodanca, pe… soțul soției sale, Reghe, că atât e el, o scurtătură de nume, renumele venindu-i de la nevastă…
Și plâng de supărare că legendarul Duckadam trebuie să încline capul, să rabde și să înghită umilința de a fi supus acelei adunături de ghiorțani!
Deocamdată, atât!
Nicolae Stanciu

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: