Cuvinte libere. Tolo, mai Kovesi decât…Kovesi!

Se povestește că un foarte talentat jurnalist de sport, Cătălin Tolontat pe nume propriu, promovat pretimpuriu redactor-șef, de către Ovidiu Ioanițoaia, directorul ziarului Sportului Românesc, proprietatea lui Mitică Dragomir, ca nu cumva tânărul condeier să se afirme mai viguros decât directorul, a ajuns azi un fel de Codruța Kovesi… GSpTv, televiziune ce i-a fost încredințată de Voiculescu, în speranța că profesionistul Tolo, azi poreclă transformată în renume, o va face profitabilă, a falimentat pe mâna celui mai inteligent și talentat jurnalist de generație post-1990. Tolo s-a răzbunat pe Monica Iacob-Ridzi, fiindcă aceasta nu a vrut să-i vireze și respectvei televiziuni de bârfe în sport o oarece sumă de euro, cu prilejul lansării publice a matracucei Eba în politică. I-a rămas pe mână doar ziarul. Care, tot sub conducerea sa, Ioanițoaia lăsându-l să-și facă de cap, pentru a sta el liniștit și a se feri de boli specifice meseriei și anilor adunați în această nobilă meserie, dar și mare consumatoare de… oameni, a trecut de la cronica de sport la viața nevăzută a sportivilor, fotbaliștilor în special. Apoi la…cronica politică. Ca devotat băsist, niște interviuri-fluviu cu groparul unui deceniu de viață românească au luat cu totul locul cronicii de sport din Gazetă.
De două zile, văzând cu ochiul mai deschis- de-aici simpatia pentru Băsescu, și ăsta având un ochi mai sechis ca ălălalt-, că moartea se vinde bine la Tv, Tolo vine, pe saitul numit cu porecla sa, cu moartea pre moarte călcând… Și acum dezgroapă morții din Colectivul blestemat. Pe care se cocoțaseră deja Iohannis și guvernul său, lăsând-o pe madama Gorghiu cu ochii-n soare. Dacă a ținut cu cățărarea pe cadavre, hop! și Tolo al nost, suflându-le-n dosuri, poate-poate vede cineva că el e mai Kovesi decât chiar Kovesi…
Nicolae Stanciu
P.S. Cu un ochi mai deschis, sau, mă rog, mai închis, nu e nimeni estropiat. Dar însemnat, da! Or, de omul însemnat trebuie să te ferești! Băsescu și Tolo confirmă!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: