Cronica sentimentală. O rușine mai mare decât meciul Stelei!

Nu o să comentez ultimul meci al Stelei! Încerc să nu fiu cronicar. Deși, sutele de meciuri văzute, unele comentate, poate vreo 30 numai ale Stelei, încă de pe vremea când se chema CCA , mi-ar da dreptul…De pe când Emil Ciurdărescu, de la Jiul, i-a dat gol portarului Toma, rezerva lui Voinescu, care a degajat neatent, mingea a fost interceptată de Ciurdi și a ajuns în poartă înaintea portarului…Iar Petrolul lui nea Ilie Oană, Americanu'(era născut la Harbor, SUA) devenea campioană…De pe când Tătaru, Nicolae, nu Gigi din Mexic 1970, își da jos pantalonii și-și expunea dosul tribunei stadionului Steagul roșu din Brașov…
Mă limitez azi exclusiv la nebunia și nesimțirea care a luat mințile unor comentatori și jurnaliști. Îndeosebi celor din trustul Media pro, televiziune și ziar! Care, ori au datorii enorme, nu-mi dau seama de ce natură, trustului, ori acesta e proprietatea lui Gigi Becali, sau comentatorii respectivi sunt tâmpiți pur și simplu! După promo-urile descreirate, atât în conținutul lor fantezist cât și în sonorul și patetismul vocii care rostește logo-ul, comentariile crainicilor sunt în general tembele. Când un exaltat de-sta spune că e evidentă experiența internațională a Stelei și-n clipa aceea se face 0-1, nu poți decât să-i spargi capul tâmpitului! Mă așteptam ca măcar în cronica din ziar să citesc ceva mai obiectiv și la subiectul jocului. Dar, iată ce scrie trimisul ziarului ProSport:
„Rădoi, făcut din nou K.O. de Rosenborg”. Nu Rodoi! Steaua e făcută KO! De către nebunul ăla pe care-l lingeți voi la dos tot minutul! E drept, și cu ajutorul lui Rădoi. Dar, nu l-ați tras de mânecă pe Gigi să-i spuneți că Rodoiul vost e un nimeni. Deocamdată. Nici nu a fost vreodată cine știe ce de capul lui. Dacă nu l-ați fi umflat tot voi, că pe-o păpușă gonflabilă, spunându-i că-i „mare”. „Publicul a simţit forma bună de joc a echipei lui Rădoi”…”Steaua a surprins mereu defensiva norvegienilor”. Cum să scrii asmenea cuvinte după ce ai văzut un meci de 0-3 ???
Mai lipsește ca în preajma returului să începeți iar cu…Căpitane, nu vrem răzbunare , vrem C-A-L-I-F-I-C-A-R-E!
O rușine mai mare decât meciul Stelei!
Nicolae Stanciu

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: