LICHELELE !

Dacă vă aşteptaţi ca sub acest titlu să găsiţi nume de…jurnalişti, veţi avea surprize…Din motive lesne de înţeles, deşi branşa este puternic…branşată la cuvântul-titlu, din jenă personală pentru atâtea sute de colegi, voi evita pe cât posibil orice referire. În plus, pe acest blog sunt cel puţin 10 posturi care au ca subiect ticăloşirea presei şi a jurnaliştilor. Iar în aceste zile în care separarea apelor în media a luat forma unui război deschis, dus cu cele mai josnice arme-cuvinte, între tabăra multi-numeroasă a pro-băsiştilor de la B1 tv., Realitatea tv., Protv., România tv., Evenimentul zilei, 22, Dilema, Caţavencii, România liberă, şi doar cei vreo 10 anti-băsişti grupaţi la Antena 3, cu atât mai puţin voi pomeni nume de jurnalişti! (Precizare. Deşi în serile trecute în platoul Antenei 3 se aflau mulţi jurnalişti solidari cu şeful Gâdea, doar vreo 10, cum spuneam, sunt anti-băsişti convinşi, declaraţi! Îi ştiţi; dacă număr bine, nici chiar 10…Iar dacă doar aceştia au reuşit să sperie 4 televiziuni şi nu ştiu câte publicaţii, atunci nu ei sunt de vină!)
Lichelele adevărate, periculoase, toxice, care înveninează media românească actuală, nu sunt doar politicienii cu state de plată la diverse televiziuni, prezenţi prin rotaţie, seară de seară în alte platouri, la bârfe stârnite de nişte specialiste ale genului, de li se zice moderatoare sau realizatoare de emisiuni! Marile lichele sunt analiştii politici care au mâncat bani buni, şi rahat cu lingura mare, ani de zile în platou la Antena 3 şi azi, ieri, aproape seară de seară îi vezi la B1 tv, la Realitatea etc., înjurându-i pe Voiculescu şi pe Gâdea şi pe Badea! Şi nu-l am în vedere pe Ion Cristoiu, „maestrul”, acum nu jurnalist, ci analist politic! Care a supt voluptuos la sânii tuturor mogulilor televiziunilor: Prigoană, Vântu, Voiculescu, Păunescu, iar acum la ţâţa stearpă a lui Guşă, Realitatea tv! El însuşi, Guşă adică, analist cu mână bună. L-a consiliat pe Năstase până i-a crescut barba-n puşcărie; pe Geoană până l-a făcut preşedinte pentru o noapte şi l-a lăsat şomer; pe Antonescu l-a făcut doar membru PNL…Doar cu Băsescu nu i-a mers. Ăla, mai bandit, l-a mirosit şi l-a trimis pe centura politicii, împreună cu fosta lui membră de PIN, Lavinia Şandru, acum bârfitoare la televiziunea Guşei…
Dar ce spuneţi de prof. univ. Valentin Stan, legendarul manevrant de laptop, care măcina la moara lui Gâdea, alături de fie iertatul Octavian Paler şi Cristoiu, vreo patru ani, apoi singur aproape doi, mitraliind din toate poziţiile spre Cotroceni?…Iată-l acum cu câtă veselie trage arcuşul pe contrabasul laptopului, acompaniindu-i pe Turcescu, Orcan, Sorina Matei, mitraliind în Antena 3! Ce Istorie îi poate învăţa ăsta pe studenţii săi? Îstoria curvăsăraiului politic?!
Altul. Dar şi mai caraghios, mai janghinos! Claudiu Săftoiu a mâncat ca capra, Băsescu cu ceapă, cu ardei iute, vreo şase luni, seară de seară, la Antena 3, până ce deşteptul ăla de Ponta, uituc şi buimac, sau numai s-a făcut, poate era prevăzut în pactul păcăliciului, l-a pus mare şef la TVR, ca s-o îngroape şi mai adânc…Acum predă şi el „la seral”,la be un tv, democraţia de a-i înjura pe cei care te-au plătit! Asta , probabil, ca să nu rămână mai prejos de fosta nevastă-sa, analista Adriana Săftoiu, tot o traseistă…De Oreste nu spun nimic! E prea mic!
NICOLAE STANCIU

Anunțuri

2 Responses to LICHELELE !

  1. Adrian spune:

    Felicitari pentru articol.Astia sunt formatorii de opinii.Cu drag,al tau amic.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: