Cronica sentimentală. „Întăririle” din iarnă…consolidează dezastrul !

Pe la începutul actualului campionat al Ligii 1, într-o cronică asemănătoare declaram că am sentimentul că începe un campionat pirpiriu, care, în final, va fi un dezastru. Dezastru a fost şi până acum. A început cu Rapidul, a continuat cu Chiajna… Pentru orgoliile nemăsurate ale doamnei Prodan-Chiajna şi soţului ei, ale lui M. Stoica, locţiitor de fanfaron puşcăriaş, au fost date peste cap etapele, ca Steaua să nu câştige nici un meci…Proces continuat la spăimosul baraj cu Grecia, eterna rivală de-acum, tot degeaba…Campionatul a continuat parţial, apoi s-a oprit, a fost reluat cu amânările aiurea ale Stelei şi a intrat pe făgaş de vineri…Pe făgaşul consolidării dezastrului! Că, iată, ce altceva poate fi egalul Petrolului la Braşov, decât un dezastru?! Comparativ cu tonele de rahat mâncate la televiziunile şi în jurnalele „de specialitate”, pe seama întâririi masive a găzarilor cu Mutu şi Zicu. Doi expiraţi! Ca să nu zic luzări…Nu am înţeles, şi am mai spus asta, cine de la Ploieşti îi doreşte atât rău lui Contra, un antrenor promiţător, eficient, încât să-i strice echipa cu rataţii ăia??
„Întărirea”, de data asta la comanda tehnică a unei echipe, se evidenţiază şi la CFR Cluj! Dar aici e tradiţie ca toţi antrenorii care au făcut lucruri bune să fie terfeliţi, prin demisii umilitoare. Aşteptăm „întăririle” de la Steaua. Care l-a legitimat pe Sânmărtean exact când nu mai e în vârful de formă, şi l-a recuperat de…nicăieri pe călătorul (degeaba) prin Franţa, de un deceniu…Bun la „bătrâneţe” de Steaua. Tinereţea şi-a început-o la Nantes, pe când Viorel Moldovan, pe care „oficalii” îl uită mereu când vorbesc de „generaţia de aur”,era campion al Franţei…Dar, Keşeru s-a născut talent şi termină ca speranţă…Mai vedem!
NICOLAE STANCIU

Reclame

2 Responses to Cronica sentimentală. „Întăririle” din iarnă…consolidează dezastrul !

  1. Adrian spune:

    Ar fi interesanta o cronica …(istoria romantata a dnei Chiajna,sau o alta despre cum poate nea PITI sa nu ne califice la EURO 2016.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: