Cronica sentimentală. LECŢIA OLANDEZĂ!…

…De fair-play, de profesionalism, de bărbăţie, de bun-simţ, de Oameni, de Ţară, de Popor, de Stat, de Drept!… De ce vreţi! Plus: de jurnalism! Mă simt ofensat că o mare parte a presei, scrise, video, audio a ţinut, vreo două săptămâni, prima pagină, milogindu-se, umilindu-se, cerându-le olandezilor să fie fair-play în meciurile cu Ungaria şi Turcia! Am citit un titlu răscrăcănat pe două pagini: „Olandezi, fiţi români!” Din fericire nu sunt români! Dacă erau, vindeau meciul ungurilor! Cam asta e diferenţa! Cam ăsta e adevărul despre cine şi ce am ajuns să fim!
Bun! Şi-acum, la ce ne foloseşte calificarea la barajul de pe care „se vede Brazilia”, cum zice aceeaşi presă în criză de creiere??? La ce? Să mai vedem o dată cel mai prost meci de când avem Naţionala? Cum a fost cel de aseară! Să mai vedem o dată cum mingea aceea nici nu se apropia de Torje şi ăsta era deja căzut în cur, ca prostul? La ce ne trebuie calificarea asta într-un baraj, în care oricare dintre adversare se va juca de-a v-aţi ascunselea de mingi cu amărâţii ăştia cărora li se spune fotbalişti? Ca să mai prindă un mandat Dragomir, ca să-şi mai ridice un hotel şi-un restaurant şi să-şi facă ştirile televiziunile de bârfe din sport? Ca să-şi consolideze un post călduţ Mircea Sandu la UEFA? Ori poate scapă Piţurcă de …penalul ce-i îngustează fruntea şi mai şi?
…Iar olandezii au jucat pentru România mai mult şi mai dăruit decât românii! Să Vă mulţumească cei ce v-au jignit vreo două săptămâni!
NICOLAE STANCIU

Reclame

4 Responses to Cronica sentimentală. LECŢIA OLANDEZĂ!…

 1. Adrian spune:

  O Da Desigur,vorba dirigintelui nostru.Olandezii au jucat pentru ei , era in joc si interesul lor sa castige puncte.Eram noi un pericol mare pentru olandezi…la mondiale?Au auzit ei de TORJE?Asteapta sa vezi marea …surpriza de la baraj(la Bucuresti) Hai ..Dinamo!!!!!!!!!Te PUP!!

 2. Alin spune:

  după calificarea asta la baraj, eu nu vreau să meargă România la Rio în 2014. pentru că nu are nici un rost. adică…oare de ce nu au mers mai marii federației înainte de primul meci la fifa să se milogească de un loc la baraj și să scutească naționala de chinul celor 10 meciuri. de ce s-au mai jucat cele 10 meciuri, dacă oricum la sfârșit s-a ajuns la concluzia că olanda e musai să câștige, iar ungaria și turcia să piardă? păi echipa româniei în discuția asta unde e?!? de ce să se califice românia dacă românia n-a avut de fapt nici un rol în lupta asta?
  iar în brazilia ce să facă? să aștepte să se rupă celelalte echipe între ele și să intre direct în semifinală? iar până atunci să nu joace nici un meci și să le câștige prin neprezentarea adversarelor…
  văd că de calificat ne calificăm, dar tot n-am înțeles din care grupă am ieșit, că în grupa asta cu olanda n-a jucat românia!

 3. Adrian spune:

  Fara frica,nu mergem in Brazilia ca nu avem cu cine.Poate se mai naste un Hagi,un Popescu,PetrescuDumitrescu si Raducioiu alaturi de Sabau si altii ca Lupescu,Klein,Rednic.Nu cred ca noi mai prindem…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: