Cronica sentimentală.Cvartetul care stinge lumina falnicei Steaua!

Steaua Bucureşti este, fără discuţii, singura echipă de club deţinătoare şi purtătoare de glorie internaţională, europeană! După cucerirea Cupei Campionilor Europeni şi a Supercupei Europei! Ba chiar şi mondială, luând în calcul şi meciul din Cupa Intercontinentală, de la Tokyo, 14 decembrie 1986, pierdut, 0-1 cu River Plate Buenos Aires, câştigătoare a Copa Libertadores.
Am reamintit aceste performanţe pentru cei care îl vor asculta şi-i vor acorda credit maleficului, pentru Steaua!, Mihai Stoica. Un fost posibil inginer capabil, a cărui utilitate poate ar fi fost mai avantajoasă unui angajator de profil. Decât este ca manager la cel mai galonat club românesc de fotbal! Unde, pentru public se distinge ca golan, huligan, bătăuş, în general ca sămânţă arogantă de scandal. Pentru patron, ca servilă cârpă de şters păpucii… Dacă ne reamintim cu ce vorbe a plecat de la Steaua şi cum a revenit ca un milog jenant. În plus, tot pentru patron s-a dovedit destul de păgubos, aducând deseori jucători de doi lei…Pentru suporteri, aşa-zisul manager este la fel de păgubos, în sensul că mulţi nu se mai simt aproape de Steaua din cauza lui! Între ei mă chiar număr, dar specificând că simt pentru Steaua doar un respect datorat gloriei evocate la început şi prezenţei echipei actuale în competiţia europeană supremă.
Mai spun doar că, niciodată, dar niciodată!, Mihai Stoica, acest meme sau dublu m, nu se va ridica la nivelul şireturilor ghetelor lui nea Ion Alexandrescu! Singurul şi marele manager al Stelei, din toată istoria clubului! Din vremi mai grele. În care nu era uşor să te pui cu…generalii. De toate stelele şi armele, care se dădeau suporteri ai echipei, pentru a fi placul conducătorilor politici ai epocii. Aşa cum reuşea nea Ion „Sfinxul”!
Iar de-aseară, puteţi să mă înjuraţi cât doriţi, am sentimentul că boala patronului puşcăriaş, fanfaronada, de care suferă la fel de cronic şi sluga meme, s-a transmis şi antrenorului Reghecampf! Despre care aveam o părere mai bună şi chiar credeam că e imun. M-am înşelat amarnic! De-acum , Steaua e condusă de un „Trio Fanfaron”! Adăugaţi contribuţiile consistente, de aceeaşi factură, ale nevestei antrenorului, Prodanca, că doamnă nu-i pot spune, şi iată cvartetul care… stinge lumina falnicei Veneţii! Scuzaţi, m-a lut valul…Steaua voiam să zic…
NICOLAE STANCIU

Anunțuri

4 Responses to Cronica sentimentală.Cvartetul care stinge lumina falnicei Steaua!

  1. Adrian spune:

    Ai mare dreptate in tot ce ai scris.Inca nu-mi dau seama a cui este meritul pentru performanta de azi a Stelei(atat cat poate fi si daca e performanta ),caci incurcate sunt caile campionatului nostru.Eu,chiar daca sunt simpatizant cu echipa din timpul C.C.A.-ului,azi nu-mi sunt dragi deloc.Doar ,aprecierea pentru talentul unor fotbalisti(Chiriches,Stanciu,Chipciu,Pintilii)sau seriozitatea unui Bourceanu si Tatarusanu.In rest,o lume de …golani….Hai Dinamo .. poate merg pe urmele celor singuri impotriva tuturor.!

  2. Adrian spune:

    Glumesc.Sunt toti in aceeasi oala.Noroc cu ..procurorul.Hai Rapid! Te banuiesc de o mica simpatie pentru militieni.NA .TE PUP!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: