Cronica sentimentală. TALISMANUL PUŞCĂRIABILILOR!

Marţi seara, 4 iunie 2013, notăm şi data, pentru că va fi…istorică, ceea ce se chema cândva Naţionala, sau Reprezentativa de fotbal a României, a jucat un meci „de palmares”, că acum nu mai sunt amicale, zicea prob Piţurcă, încă selecţioner! Deşi, şefii fotbalului, sau bunul simţ, trebuia să-l demită pe antrenorul puşcăriabil…A jucat cu nimeni din Antilele Mici, nici măcar alea Mari, pe care Mureşul Deva din vremea lui Loaţi Vlad, Dumnezeu să-l odihnească, ar fi inundat-o cum nu va reuşi vreodată toată Marea Caraibelor…După meciul cu echipa din Trinidad şi Tobago, o blondă tută, ca să nu zic prostănacă, care vorbeşte cu gura închisă mai ceva decât a lui Stolojan, dar îşi fasoleşte dantura până-n fund, la molari, de la televiziunea de bârfe sportive GspTv., i-a zis condamnatului că e un „talisman” pentru Tricolori! La care, modestul de Piţi a bâiguit ceva nici de el înţeles nici de tută…Cert este că mai sunt nişte insule, Seychelles, Zanzibar, Mauritius, Mayotte şi încă mii în mările şi oceanele planetei, pe care „talismanul” şi colecţia sa de luzări şi beţivi încă nu le-au învins…
Regretabil este că în studiou, un veteran şi fin cunoscător al fotbalului se dădea de ceasu morţii să-l facă erou pe Piţi, să-i ridice statuie şi osanale pentru performanţele trecute…Nu, dragă Grigore Sichitiu, chiar fiind de acord cu palmaresul personal al lui Piţurcă, azi el nu mai are ce căuta acolo!
Cum nu mai are ce căuta Mitică Dragomir! Pe care DNA nu-l întreabă unde-s banii cluburilor(?), proveniţi de la televiziunea cu care el a făcut afaceri personale, prin firma sa BODU srl, care a încasat banii cuveniţi cluburilor, iar acestea s-au ruinat şi nu primesc licenţe de funcţionare! Iar lotul conducătorilor de cluburi, cu dosare de transferuri frauduloase, plimbaţi pe la judecătorii doar de ochii lumii, ar trebui să fie în celule vecine cu a lui Gigi Becali!…Căci asta e Liga lui Mitică: Liga puşcăriabililor! Iar talismanul ei este Piţurcă! Dar,fiind purtător de noroc, de bine, iată-i liberi!
NICOLAE STANCIU

Reclame

One Response to Cronica sentimentală. TALISMANUL PUŞCĂRIABILILOR!

  1. Adrian spune:

    Este foarte limpede , ca aceasta lume este a golaniei , a smecheriei si a hotiei.Cred ca rand ,pe rand,multi din cei vinovati isi vor primi pedeapsa.Pacat ca nu suntem putin mai tinerei.Te pup!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: