Hunedoara îşi onorează CETĂŢENII CARE AU… ONORAT ORAŞUL

Ardeleni fiind, ne mişcăm mai greoi. Mai ales la ceea ce se cheamă ascuţimea minţii, iuţeala acţiunii. De aceea ne şi consolăm cu…Mai bine mai târziu decât niciodată!…Aşa a fost cu botezarea stadionului hunedorean cu numele marelui fotbalist MICHAEL KLEIN…Au trecut vreo şapte ani până autorităţile locale şi-au asumat… meritul de a se bate cu cărămida în piept pentru că au dat curs unei propuneri a unui ziar central, publicată a doua ui după înmormântarea la care a plâns un oraş întreg…Tot nişte autorităţi locale, din păcate prea mult politizate, în detrimentul binelui şi renumelui, prestigiului comunităţii, au refuzat decernarea unor titluri onorifice lui Mircea Lucescu şi altor CORVINIŞTI ! Care au adus glorie, onoare comunităţii, au creat şi lansat idee, un stil şi o manieră, mentalitate de joc şi atitudine, au clădit caractere şi au redat strălucire aurei care încununează un oraş-temelie istorică şi economică al României!
Recent, nişte entuziaşti, mai tineri şi mai dibaci la minte şi faptă au repus pe agenda autorităţii locale proiectul onorării acelora care merită cu prisosinţă omagiul Hunedoarei!
Mircea Lucescu, Remus Vlad, Ioan Andone, Romulus Gabor, Gelu Simoc sunt, de vineri, CETĂŢENI DE ONOARE AI HUNEDOAREI !
Poate merită şi alţi fotbalişti exponenţiali ai acelei echipe de vis! Poate li se rezervă o altă festivitate…Fenomenul CORVINUL a durat cam un deceniu. Şi, pentru că acel fenomen greu, dacă nu imposibil, va fi repetabil, neuitarea trebuie întreţinută cu asemenea ceremonii de onorare a celor care s-au aflat acolo unde Hunedoara strălucea!…
NICOLAE STANCIU

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s