Pseudocronica etapei. O LIGĂ MIZERĂ ŞI PENALĂ

Revin, şi chiar dacă bunul simţ mă obligă să nu fac tapaj de faptul că am avut dreptate atunci când am spus/scris că echipele din campionatul autohton şi neruşinat sunt nepregătite, că au irosit timp şi bani grei în cantonamente fanteziste în ţări calde, trebuie, totuşi, să recunosc că: da! am avut mare dreptate!! Şi nu exagerez, chiar dacă aşa pare,afirmând că, de-o pildă, Mureşul Deva, în vremurile sale de glorie, sub antrenorii Ladislau Vlad sau Nicolae Oaidă, juca, nota bene:în DIVIZIA B! un fotbal superior, sub toate aspectele, oricărei echipe de împiedicaţi din actuala Liga 1, inclusiv liderului CFR Cluj! Şi, susţin asta nu neaparat pentru că CFR a pierdut la scor de handbal cu Rapid, ci pentru că pe vechiul teren din Gruia, în aceeaşi Divizie B, am văzut-o pe CFR de sub gestiunea doctorului Costică Rădulescu jucând mult peste jocul înfumuraţilor de azi de sub comanda doctorului Mureşean şi antrenorilor pasageri pe care-i schimbă ca chiloţii…Doi doctori au condus-o pe CFR, numai că Rădulescu era…doctor şi la fotbal! Dar nu a avut şansa numită Paszkany…S-a descurcat cum a putut, uneori cu bani de-acasă…Apropo de antrenori. Regret dureros că şi Andone al meu se aliniază masochismului unor Lăcătuş şi Stoichiţă, cărora le place să fie umilţi de marţafoii ăştia de-şi zic patroni, finanţatori, conducători, şefi de cluburi, primii şi cei mai vinovaţi de decăderea fotbalului românesc din ultimii zece ani!!! Cât despre jubilaţiile tembele ale fanfaronului şef Gigi Becali:” Steaua a jucat ca Barcelona!” doar atât: Nu mai am în vocabularul propriu nici un cuvânt nefolosit, pentru a defini convingător zicerile sale aberante!
Pe lângă că este mizeră, Liga 1 este şi penală, iar dacă este şi participantă la bursa pariurilor devine puşcăriabilă în totalitate!
NICOLAE STANCIU

Reclame

One Response to Pseudocronica etapei. O LIGĂ MIZERĂ ŞI PENALĂ

  1. adrian spune:

    Sper ca Andone e mai tare-n instalatie ca alde Laca,Lipi,Sumi,etc.Sa ia titlul,ca are jucatori.Ce faci cu Sumi,Reghe,Rachi,nu jucam si noi la pariuri,n-ai un pont sa ne imbogatim?De sarbatori n-ai voie sa te superi.Sarbatori fericite si multa sanatate intregii familii!Te pup.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: