Să vină Miliţia, să lege Poliţia !

Din informaţiile mele, de când s-a inventat Statul, oricare ar fi fost forma sa, şi cu atât mai puţin într-un Stat de Drept, nicăieri pe planetă nu s-a întâmplat ce se întâmplă azi în România!!! Sigur că poliţiştii, exact la fel cu toţi salariaţii „de stat”, deposedaţi ordinar de veniturile salariale legale de către un guvern incapabil să conducă ţara, dar priceput expert în jefuirea banului public, au dreptate! Au dreptate să fie nemulţumiţi, au dreptate şi au şi dreptul să-şi strige nemulţumirea, au dreptate şi dreptul să se manifesteze stradal! Dar poliţiştii nu au şi dreptul să se dea în stambă! Să se ridice cu vorba şi cu fapta împotriva instituţiilor statului !! Cu atât mai puţin împotriva celei mai înalte demnităţi în Stat! Chiar dacă demnitarul în cauză merită cu prisosinţă dezaprobarea publică generală. Chiar dacă merită ocara publică a tot natul, poliţiştii nu trebuie, nu au dreptul, nu au voie să facă aşa ceva!!
Nu sunt eu avocatul poliţiştilor , şi dacă aş fi obligat să-i apăr, nu aş face-o. Ăştia nu sunt poliţişti! Mă refer la umflaţii din birouri, la şefii Poliţiei. La aceia care îşi dau rândul la fotoliile şi butoanele de conducere a mafiilor politice pe care le păzesc prin rotaţie. Sau nu aţi obsrevat că, de 15 ani, la fiecare schimbare de putere, fiecare preşedinte, fiecare premier, fiecare ministru de Interne, fiecare şef al Polţiei Române pleacă cu echipa sa, mai corect: cu gaşca sa! Şi revine cu ea proaspătă, fată mare, după ce partidul pe care l-a servit revine la putere. Pe votul nostru, al tâmpiţilor care mai mergem la urne şi tot sperăm că se va ajunge şi-n România ca Poliţia să fie independentă politic, profesională şi profesionistă! Între timp, cât nu mai sunt în cărţile puterii, se retrag prin birouri mai lăturalnice, dar tot cu plată bună, sau îşi conduc mai abitir afacerile, de cele mai multe ori la limita legalităţii. Dacă nu primesc împuterniciri oculte privind, de pildă, supravegherea luptei anti-drog, după care, bizar, se constată răspândirea şi dezvoltarea reţelelor de traficanţi… Din acest motiv repet, de data asta în titlu, ceea ce am mai scris… Pentru că poliţiştii ăia care au strigat împotriva preşedintelui, chiar dacă acest preşedinte merită orice…strigătură, şi şi-au aruncat şepcile ( pentru ei chipeele sunt doar nişte şepci ponosite), trebuie legaţi! Ei nu pot face parte dintr-o instituţie specializată, de ordine publică, a unui Stat de Drept!
Dar, din simplul motiv că aşa ceva nu se poate întâmpla într-o ţară, ieşită de milenii, zice-se, din comuna primitivă, sunt tentat să cred că întâmplările de la gardul Cotrocenilor sunt… făcute tot cu mâna. Şi că nici un „poliţist” cu şapca aruncată peste gard nu va păţi nimic! Trebuia să păţească ceva, orice, numai să nu mai fie pe acolo, doar Blaga, ministrul incomod! Iar dacă, de ochii lumii, de gura lumii, se vor pronunţa oarece pedepse, acestea se vor volatiliza, pe nevăzute… Important este că, iată, grupul BVB, din PDL, nu pe placul doamnei Nuţi, a fost…împrăştiat. Iar înlocuitorul lui Blaga e legat de Arad, unde cine nu trebuie… legat? Ia, ghiciţi !
Ăsta e Statul de Drept la români !!!
NICOLAE STANCIU

Reclame

2 Responses to Să vină Miliţia, să lege Poliţia !

  1. adrian spune:

    Cred ca sunt naiv,sau mai exact nu prea sunt in tema.Nu cred in grupul BVB si nici in influenta unei NUTI.Hai sa fim barbati si sa vedem lucrurile altfel.BVB ar trebui sa iasa in fata alegatorilor sau simpatizantilor (Blaga-cel putin ar fi obligatoriu)si sa vedem ce s-a intamplat si cat sunt de potenti.Altfel toate sunt de prisos si daca nu au sange in instalatie isi merita sanctiunea.Ce zici?

  2. Sunt prea mari coincidenţele, ca să nu miroase a lucrătură. Cel puţin aşa mi se pare mie. Cât despre bărbăţia lor, să fim serioşi…Dar, aşa cum spui,toate sunt de prisos.Mă mai descarc şi eu cu blogul ăsta…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: