Dacă nu i-a mers cu popii, Silviu Prigoană s-a luat de jurnalişti…Şi de curve…

După eşuarea proiectului său de lege privind anularea salariilor  preoţilor, de la buget,  deputatul Silviu Prigoană aleargă tot în… trei picioare (!?) după afirmări şi  iniţiative  legislative şi politice,  pentru a fi reprimit în partid, de unde a demisionat  de curând, „alegând” afacerile atunci când, pentru membrii PDL,  s-a pus problema opţiunii: „politică sau afaceri?”  Dar şi cu noua iniţiativă, privind lărgirea  competenţelor şi controlului Consiliului Naţional al Audiovizualului şi asupra presei tipărite, regele gunoaielor demonstrează convingător că reziduurile, rugina  comunistă îi parazitează neuronii!! În cazul popilor susţinea, cu argumente ce le bănuiam  dispărute, mai cu seamă la pretinşii şi atât de preţioşii şi guralivii „democraţi” de şcoală nouă, că nu trebuie să fie plătiţi de la buget,  fiindcă îşi trag ei câştiguri şi foloase grase de la enoriaşi. Cu jurnaliştii de presă scrisă, de fapt cu editorii sau proprietarii de gazete vrea să rezolve libertatea presei tot cu o metodă comunistă: CENZURA! Pentru, zice  omul plin de idei şi legi,

” stoparea ştirilor otrăvite”!!!

Asta vine din capul unui  patron de  televiziuni specializate în difuzarea  MANELELOR , popularizarea tuturor dezbrăcatelor şi cântăreţelor din buci, craci şi ţâţe; asta nu e otravă, în acelaşi cap încărunţit degeaba!

Personal, cred că tovarăşul Prigoană se pricepe mai bine la CURVE! Iniţiativa sa de legalizare a prostituţiei este, categoric !, mai realistă, iar această lege ar fi cu adevărat necesară, tocmai pentru …salubrizarea acestei murdării sociale existente peste tot, inclusiv în televiziunile  lui Prigoană, mai otrăvitoare decât orice ştire tembelă , decât orice ziar tabloid!!! Iar vociferările pudibonzilor de orice fel,  schelălielile luptătoarelor pentru drepturile şi apărarea femeilor sunt simple mofturi de bon-ton, nu-i aşa?  Unde se vede zilnic, la orice oră din zi sau  noapte,  mai mult curvăsărai , mai  multă prostituţie, chiar la propriu, ca să nu ne referim, pleonastic, şi la politică,  decât la televiziunile şi-n jurnalele din România??  Unde se şi cultivă, ba chiar se  practică un soi de codoşie , de proxenetism, se promovează trivialitatea nu doar în limbaj, ci chiar în încurajarea practicării prostituţiei, se laudă, ba unele se şi mândresc, cu curvele lansate, care au spart familii,  sau au ajuns „blonda”, ca să nu spună…cum gândesc, lui nu ştiu cine…Şi să nu mă enervaţi, că mă apuc să vă înşir toate curvăsăraiele televizate sau tipărite…Pentru care chiar ar trebui o lege de restricţie , ca-n Occident, unde nu vezi pe tarabe sau în chioşcuri toate jurnalele şi revistele cu dezbrăcate belindu-şi nurii… Nici măcar în oraşul păcatelor, Las Vegas!…Şi încă două vorbe pentru cititoarele de promptere, dar chiar şi pentru ( prea)  multe „jurnaliste”, care încă nu aflat că, totuşi, prostituţia  NU este cea mai veche meserie! Nu mai confundaţi, doamnelor şi domnişoarelor, actul sexual, nici adulterul, cu prostituţia!! Ca meserie, prostituţia a apărut  numai după ce au apărut bogaţii, care îşi permiteau să obţină servicii sexuale suplimentare,  pe bani sau pe alte foloase! Clar??

NICOLAE STANCIU

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: