Arestarea lui Dan Diaconescu, dacă nu făcătură, măcar avertisment!

Nu am de gând să-mi smulg părul din cap de grija lui Dan Diaconescu! Dimpotrivă. Sunt tentat chiar să cred că asistăm la o bombă de presă, un fonfleu, fabricat cu deplinul acord al părţilor, ba chiar mă duce mintea că făcătura are loc în regia şi pe scenariul omului de televiziune încătuşat, exact cum singur şi nesilit de nimeni a spus înainte de a urca treptele DNA. Aflat în pierdere de audienţă, cauzată de reprofilarea de pe teme grele, precum căutarea Elodiei, sau promovarea destrăbălată a ciudăţeniei naturii Magda Ciumac şi perechii penale a acesteia, Tolea, la promovarea cvasisimilară a preşedintelui Băsescu, a camarilei sale, Boc, Videanu, Udrea etc., dimpreună cu programele guvernamentale de jefuire, înfometare şi lichidare a bătrânilor şi săracilor, Dan Diaconescu şi televiziunea lui toxică aveau nevoie de o explozie a audienţei! Ceea ce s-a şi întâmplat instantaneu.
Este un model pe care, foarte probabil, îl va adopta şi Radu Moraru-Nasu, la be unu, prima televiziune oficioasă a puterii, care trece şi ea printr-o spectaculoasă cădere de audienţă, tot din aceleaşi motive de… vuvuzea a puterii, compromiţând complet ideea de independenţă a presei! Chiar mai consistent decât OTV-ul Diaconescului. Iar Radu Moraru este demult jenant, unii zic jigodie, greţos pentru limbile trase…autoinvitaţilor oficiali, de partid şi de stat, sau jurnaliştilor de aceeaşi specie, precum Ion Cristoiu şi demoazela Pora…
Dar să revenim la DDD, şi să mai reţinem, totuşi, că în presa nosatră, chiar şi într-o televiziune privată, oricât de eficient organizată şi condusă, este imposibil ca în doar aproape 15 ani să aduni o avere de 33 milioane de euro! Cu contracte corecte, cu facturi corecte, cu fiscalizare corectă!!! Şi-atunci, dacă se va dovedi că suspiciunile mele, vizând o făcătură, nu sunt viabile, este sigur că arestările pentru infracţiunile enunţate oficial de procurori au temei juridic, şi-mi dau dreptate în privinţa modului de acumulare a acelei neruşinate averi! În plus, arestările, şi eventualele condamnări, dar de care mă îndoiesc că se vor pronunţa vreodată, ca şi în celelalte cazuri de arestări televizate, îşi vor produce totuşi un efect. Cel dorit de autorităţi. Ceva de felul: Aţi văzut ce a păţit Dan Diaconescu, chiar dacă e de-al nostru? Gândiţi-vă ce puteţi păţi voi, care ne tot criticaţi!
Doar suntem în democraţie, nu??!!
Nicolae Stanciu

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: