Cătălin Avramescu face prozeliţi şi epigoni…Şi mai tembeli !

Pecizare: Oricâte studii, masterate, doctorate, în ţară şi-n străinătate, ar avea domnul consilier cotrocean Cătălin Avramescu, pentru mine rămâne, cu indulgenţă, un tembel! Ca să nu zic mai mult şi mai urât…Căci, cum altfel se califică singur, pe proprie răspundere şi nesilit de nimeni, un personaj de rang înalt, care afirma, în urmă cu 2-3 ani, când pensiile umpleau, ca şi azi, agenda preocupărilor României, că, citez aproape exact: ” Ca să nu mai amintim că pensionarii pot fi bănuiţi de o anume colaborare cu regimul comunist” !!!!???? Ce minte poate fi în capul unui om, despre care se spune că e şcolit, care dă pe gură asemenea infamii la adresa tatălui său, mamei sale, în afara uneia grav bolnave, sau, şi mai grav, alterată, contorsionată subaltern în slujba stăpânului?? Oare, după atâtea şcoli, Căcătălinu ăsta nu a aflat că un colaborţionist este acela care-şi pune serviciile în slujba puterii?  Exact ce face el personal!

Faptul a trecut, l-am înjurat şi-atunci şi-l înjur de câte ori îmi aduc aminte,  cum se cuvine, pe consilierul lui Băsescu, care, între timp, a devenit un fel de Gâgă al televiziunilor, care îl evită cu jenă, pentru  că mereu a ofensat , a împroşcat rahat pe gură. Mi l-au readus în focarul înjurăturilor doi epigoni, sau prozeliţi, cum doriţi, tot marfă de proastă calitate, care au glosat zilele trecute pe la televiziuni, pe aceeaşi temă, care arde România: PENSIILE ŞI PENSIONARII. Mai întâi, Monica Tatoiu, o tipă care mereu se bagă în seamă pe toate canalele,  într-o seară se afla pe două posturi concomitent,  e specialistă în toate şi-n nimic, îşi dă cu părerea despre orice, dar singurul lucru serios şi vizibil pe care l-a făcut,  de când şi-a schimbat jobul şi lookul, este…proteza dentară! Până acum tot timpul aveam senzaţia că poartă, alternativ, proteza lui Jean Constantin… Şi vine arătarea asta şi bagă strâmbe cu privire la drepturile pensionarilor, tot în manieră cotroceană, de i-a scos din sărite pe toţi ceilalţi participanţi la dezbateri, de nu mai ştia Răzvan Dumitrescu cum să-i calmeze, să le spună că tipa are drept la propria opinie. Da, dar să nu spună tâmpenii, ziceau ceilalţi. Dimineaţa următoare, la postul concurent, un alt tânăr, tot şcolit, dar parcă şi mai tembel, Negrea, dacă bine am reţinut, dar de fapt ideal ar fi ca asemenea nemurici să rămână anonimi, vorbea cam aşa : Pensionarii ăştia au muncit în comunism, cum cer pensii de la noi?

Vă daţi seama, oameni buni, cam pe unde se va afla România dacă asemenea specimene umane ar prolifera şi ar conduce destinele unor comunităţi? Doamne Fereşte!

NICOLAE STANCIU

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: